Venchi Cremino mliečna gianduja s pistáciovou pastou 110g
Venchi Cremino mliečna gianduja s pistáciovou pastou 110g
Zloženie: cukor, pistáciová pasta (25%), kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sušená srvátka (z mlieka), emulgátor: sójový lecitín, bezvodý mliečny tuk, prírodná vanilková aróma. Môže obsahovať stopy iných orechov. Bez lepku. Obsah kakaa min. 31,8% v mliečnej čokoláde a 31,3% v bielej čokoláde.
Zakladateľom talianskej spoločnosti na výrobu čokoládových cukroviniek bol Silviano Venchi, ktorý sa narodil a vyrastal v oblasti Piemont. Jeho vášeň pre čokoládu a región, kde sa vyrábali tie najjemnejšie čokolády, boli skvelým základom pre úspech jeho budúcej vlastnej značky čokolády. Začínal ako asistent v cukrárni. Tak, ako miloval čokoládu, miloval aj skúšanie nových kombinácií a receptov, ktoré zákazníkom a jeho priateľom vždy vyčarili slastný úsmev na tvári. Už v priebu pár rokov, mal zarobené dosť na to aby mohol rozbehnúť svoj vlastný obchod s čokoládou, čo sa mu v roku 1878 aj podarilo. Vďaka nazbieraným skúsenostiam a špeciálnemu receptu na čokoládu s kúskami karamelizovaných orechov- tzv. nugatín, jeho obchodík nabral na popularite. Dnes je možné vychutnať si celú škálu zaujímavých spojení, ktoré jemne pohládzajú chuťové poháriky.
Kategória: | Potraviny |
---|