Neohodnotené
Camille Bloch čokoláda Ragusa Blond 100g
Tradičný recept z roku 1942 dopĺňa teraz Camille Bloch rad Ragusy o novú Ragusa Blond. "Blonde" je úplne nová kategória čokolády. Jasne ju odlišuje od bielej čokolády, chutí jemne sladko. Názov je odvodený od zlatožltej farby, ktorú zvýrazňuje karamel a poskytuje spoločne s pralinkovou náplňou a orechmi, skutočný kulinársky zážitok. Ragusa čokolády sú vyhľadávané milovníkmi čokolády vo Švajčiarsku aj v zahraničí.
Zloženie : cukor , lieskové orechy ( z toho 11 % celých ) , kakaové maslo , skaramelizované mlieko v prášku 10 % ( sušené plnotučné mlieko , karamelizovaný cukor 20 % ) , rastlinný tuk : kokosový , sušené odstredené mlieko , sójová múka , kakao , emulgátor : sójový lecitín , čistý vanilkový extrakt . Môže obsahovať stopy mandlí .
Kategória: | Čokolády |
---|